Pia Johansson föreläser

Föreläsning 17 oktober kl. 18.30 i Nicolaigården
Skådespelerskan, komikern och ståupparen Pia Johansson föreläser om Rädsla och Kärlek.

En dag för dig som sörjer!

En heldag med samtal, föredrag och stillhet, för dig som behöver någon att dela din sorg med. Oavsett anledning till din sorg, eller hur gammal alt. ung du är. Alla är välkomna! Börja med att boka in 19 oktober

Orkesterkonsert - Musica Vitae

23 oktober kl. 19.00 i S:t Nicolai kyrka
Kammarorkestern Musica Vitae med solisten och operasångerskan Lisa Larsson.
Biljetter via Kulturbiljetter.

läs mer ››

Musik och fotoutställning i kyrkan

Under Konstafton den 2 november kan du njuta av både musik och vackra bilder i S:t Nicolai kyrka.

Eftermiddagsfika med program

Lyssna till "Hjärtans sånger" medans du dricker en kopp kaffe i gott sällskap.

Teater Dictat besöker Lidköping

19 November kl. 18.30 i Nicoaligården framför de en föreställning om en hoppfull framtid, något som är nog så viktigt i dessa tider.

Musikgudstjänst i Mariakyrkan

"Var inte rädd för mörkret" är temat på denna musikgudstjänst med Magpies - vokalensemble från norra skaraborg.

Familjekväll för alla åldrar i Sigfrid

Kvällen inleds med gudstjänst och vi äter tillsammans i anslutning till den.

24 oktober & 5 december kl. 17.00