Välkommen att fira Alla Helgon

2020-11-01

I år kanske det är viktigare än någonsin, då många inte fått närvara vid begravningar av vänner och bekanta. På kyrkogården ligger fokus i år på minnesgudstjänster och personliga möten. Helgen bjuder även på gudstjänst och musik i församlingens kyrkor.

lördag 31 okt

• Lillkyrkan finns på plats utanför kapellen kl. 14.00-20.00. Här möter ni församlingens diakoner som erbjuder stöd och samtal. Här kan man även få något varmt att dricka.

• Minnesgudstjänster i Kapellet varje hel timme från kl. 15.00 t.o.m. kl. 20.00, ca. 25 min lång. Antalet besökare är begränsat. Präst, musiker och solist medverkar.

• Högmässa kl. 11.00 S:t Nicolai kyrka, sånggrupp från kyrkokören. Anders Kjellqvist, präst, Stephen Craig & Anna-Lena Åstrand, musiker.

• Musik i S:t Nicolai kl. 17 & 19. Requiem av Karl Jenkins med S:t Nicolai Vocalis under ledning av Lars Hernqvist, Stephen Craig,  piano. Begränsat med platser. För gratis biljett kontakta kansliet.

söndag 1 nov

• Högmässa kl. 11.00 S:t Nicolai kyrka, Karin Enerbäck, präst, Josefin Creutzer, musiker.

• Sånger till tröst Musikgudstjänst i S:ta Maria kyrka kl. 16 &18. Jimmy Paulsson, sång, Nina Tågerud, sång & fiol, Josefin Creutzer, piano. Biljetterna till båda tillfällena är slut!

Välkommen att fira Alla Helgon