Föreläsningar i Nicolaigården

Varje termin anordnar vi intressanta föreläsningskvällar i Nicolaigården. Föreläsningarna är öppna för alla och det är alltid fri entré. Håll utkik här på hemsidan för uppdaerad information vad gäller ev. biljetter eller ev. inställd föreläsning. Vi följer folkhälsomyndighetens rekomendationer och kommer anpassa oss därefter.

Torsdag 11 februari kl. 18.30 - Martin Modéus

Bönen är medfödd, inget vi behöver anstränga oss för att uppfinna eller hitta på, eftersom den redan finns i oss.
Biskopen i Linköpings stift Martin Modéus kommer till Lidköping och föreläser utifrån sin senaste bok ”Att finna bönen som redan finns”.

Begränsat antal platser. Gratisbiljett finns att hämta på kansliet, Norra kyrkogatan 7, från och med 4 februari.

Vill du följa föreläsningen via länk, maila ditt intresse till: lidkoping.pastorat@svenskakyrkan.se, senast 10 februari.